Запам'ятайте одне просте правило приготування шашлику : ніякого оцту !
Забудьте про існування оцту , якщо збираєтеся робити шашлик , а не жалюгідну подобу цієї страви , придумане в стінах громадського харчування тільки лише для того , щоб хоч якось використати шматки тухлого м'яса ... Ні , немає і ніколи - ніякого оцту ! !
Маринадом може служити сухе біле і червоне вино , кисле молоко, кефір , томатний сік , лимон , ріпчаста цибуля , майонез , соєвий соус ... Все, що завгодно , тільки не оцет
Кращі рецепти - маринадів :
1) гранатовий сік , перець , коріандр , рубаний ріпчасту цибулю ;
2 ) сухе вино , цибуля , сіль , перець , спеції ;
3 ) червоне або біле сухе вино , виноградний оцет , морква , цибуля , гвоздика , лавровий лист , часник , кмин , запашний перець;
4 ) лук , скислий томат ;
5 ) червоне сухе вино , лавровий лист , ялівець , чорний перець;
6 ) кефір , білий хліб , цибуля , сіль , перець;
7 ) дрібно нарізану цибулю , лимон , лавровий лист , перець , помідор , зелень. М'ясо та спеції перекласти шарами ;
8 ) 8 ст. л . йогурту , 3 часникових часточки , роздавлені через чеснокодавку , кубик 2,5 см імбиру натертого на тертці , сік 1 лимона , 1 ст л меленої куркуми , 1 ст. л . меленого коріандру , 1 ст. л меленого кмину , 1 /2 ст л меленого пекучого червоного перцю - чилі , сіль - за смаком. Добре перемішайте , використовуйте в якості маринаду .
Розробка сайту, підтримка та хостинг. Студія дизайну HDesign.rv.ua