Цей путівник по професії wow Горное дело показує вам найкоротший шлях як підняти вашу спеціальність Горное дело з рівня 1 до рівня 450 .
Горное дело - це добувна професія вона використовується для таких професій як : Кузнечное дело, Инженерия или Ювелирное дело. . Ви так само можете продавати руду низького рівня (ту руду яка вам не потрібна для підняття вище наведених професій ) на аукціоні . Її дуже добре купують гравці які вже досягли 80го рівня , але вирішили наприклад скинути свої основні професії та вивчити професії: Ковальська справа , Інженерія або Ювелірна справа .
Тут я покажу вам як можна за максимально короткі терміни підняти ваш рівень Гірського справи з 1 до 450 . Навик Гірського справи так само підвищується коли ви виплавляти злитки з руди . Я рекомендую вам витратити не багато золота для того , щоб підняти ваш рівень Горного дела , але не рекомендую вам вивчити гірнича справа повністю купуючи руду для того щоб переплавити її в злитки , т.к. руда дуже дорога і за допомогою виплавки досить повільно підвищується рівень вашого знання Гірського справи .
Для полегшення у піднятті даної професії я рекомендую скачати вам наступні аддони
Cartographer
Gatherer
GathereDB_Wowhead
Ці аддони показують вам на вашій карті світу і міні карті місцеположення все поклади руди. Завантажити дані аддони можна пройшовши
Розробка сайту, підтримка та хостинг. Студія дизайну HDesign.rv.ua